Debbie Hanse

Debby Hanse wil op auto-gebied vooral ontzorgd worden, in alle opzichten. En dat doet Fioole Auto’s volgens haar uitstekend. “Ik zocht een andere auto en wist ook wat ik wilde, maar zelf wilde ik er liefst helemaal geen omkijken naar.” Ze hoorde van een vriendin over de aankoopservice van Guido Fioole. “Hij ging enthousiast voor me op zoek en is zelf in Duitsland de auto gaan halen. Ik kon hem gewoon komen ophalen in Zierikzee; de sleuteltjes in het slot.”

Toen ze voor het eerst kennismaakte met Fioole Auto’s was ze nog in bezit van twee andere auto’s die ze om privé redenen van de hand wilde doen. Ze wist wat voor soort auto ze daarvoor in de plaats wilde rijden: “Een ruime werkauto waar we met vijf personen comfortabel in konden zitten, met een grote trekkracht en niet te oud. Ik denk dat ik al voorzichtig aan een Landrover dacht, en Guido voelde dat heel goed aan: het was namelijk precies de auto waar hij mee aan kwam.”

"Van aankoopservice tot onderhoud: ik word als klant ontzorgd waar mogelijk."

Ze had letterlijk geen omkijken naar het hele aankoopproces. “Van de selectie van de auto, het beoordelen van de auto en de verkopende garage tot het importeren, het keuren, het betalen van de bpm… alles werd voor me geregeld. De auto stond voor me klaar in Zierikzee met de sleuteltjes op het slot. Bovendien werd de auto afgeleverd met één jaar garantie. Binnen dat jaar werd ook daadwerkelijk alles kosteloos opgelost. Dat versta ik nu onder ‘ontzorgen’.“

Toen ze na 5 jaar weer toe was aan haar volgende auto, kreeg Fioole opnieuw de opdracht. “Een kwestie van vertrouwen. Ze weten precies wat ik leuk vind, en denken mee wat wel en niet nodig is.” Ook deze auto wordt natuurlijk weer onderhouden door Fioole Auto’s. “Ook daar ben ik erg tevreden over, ze overleggen netjes en ik word als klant ontzorgd waar mogelijk. Ik heb ontzettend veel plezier in het autorijden, maar in de rest niet. Dat begrijpen ze bij Fioole heel goed.”