Max Laarman

Max Laarman was op zoek naar een nieuwe auto én een goede garage toen zijn buurjongen hem tipte over Fioole Auto’s. Hij vond het er uiteindelijk beide. Hij is zelf een liefhebber van bijzondere auto’s. Iets wat hij deelt met Guide Fioole. “Ik vind de klik die je hebt heel belangrijk, en Guido Fioole heeft net als ik echt een passie voor auto’s. Maar iedereen in het bedrijf is enthousiast. Het zijn jongens met verstand van zaken en het contact is heel persoonlijk. Je bent hier geen nummer.”

"Ze hebben echt verstand van auto’s en je bent hier geen nummer."

Max heeft al de nodige bijzondere auto’s op zijn naam gehad. Op dit moment rijdt hij in een Mini Coupé S John Cooper Works, een behoorlijk opvallende auto die je niet vaak ziet rijden. “Ik wist eigenlijk al precies wat ik wilde, toen ik samen met Guido hiernaar op zoek ging. Je kan merken dat hij daar net zoveel plezier in heeft als ik: de uitdaging een auto te vinden die niet iedereen rijdt. Deze specifieke auto kende Guido zelf ook nog niet zo goed, dat vond hij ook leuk.”

De auto die hij voor ogen had werd snel gevonden: Guido ging hem persoonlijk halen in Duitsland. “Die zekerheid heb je ook bij Fioole Auto’s: ze kijken de auto persoonlijk na en nemen hem alleen mee als hij zeker goed is – en ze hem met 6 maanden garantie kunnen verkopen.” Hij had er overigens wel pech mee: na drie maanden reed hij zelf de auto total loss. “Gelukkig vond Guido snel weer een nieuwe: de auto waar ik nu in rijd. Precies hetzelfde type; weer net zo bijzonder!”