Start de toekomst
Start de toekomst

Fioole e-auto’s

Met ruim 100.000 elektrische en hybride auto’s op de weg en zo’n geschatte 130.000 oplaadpunten in Nederland kan niemand er meer omheen: elektrisch rijden is de toekomst. Dat zagen wij al in 2012, toen wij onze eerste hybride verkochten. In 2013 kochten we onze eigen volledig elektrische auto, om ons te verdiepen in de techniek. In 2014 plaatsten we als eerste autobedrijf op Schouwen-Duiveland onze eigen laadpaal, om ook daarin de vraag voor te zijn. En daardoor lopen we nu nog steeds voorop. Niet alleen in kennis, maar ook in (praktijk)ervaring.

De techniek heeft in de afgelopen jaren bepaald niet stilgestaan. Wie als leek het verschil niet kent tussen een FEV, E-REV, PHEV of FCEV hoeft zich niet te schamen. Het is wel verstandig om een gespecialiseerd autobedrijf in de arm te nemen als je elektrisch wilt gaan rijden. Meer nog dan bij een benzine- of dieselauto is van belang hoe je de auto gebruikt, welke prestaties je verwacht en in welke omstandigheden. Wij geven graag dit persoonlijke advies en gaan met nog meer plezier op zoek naar die ene elektrische occasion die precies in het plaatje past.

Nieuwsgierig of een hybride of EV echt zo stil en zuinig rijdt? Hoe het nou echt zit met de maximale rijtijd en het vermogen? Kom gerust eens langs, wij vertellen je graag alles. Uiteraard kennen wij ook de recente fiscale spelregels op gebied van zakelijk rijden, maar ook de MIA en KIA regeling en diverse overheidssubsidies. Is laden aan huis of op het werk een eis, dan kunnen we je alles vertellen over de aanschaf van een laadpaal. En laten we het belangrijkste niet vergeten: vanzelfsprekend staat er een EV voor je klaar om jezelf op de weg te laten overtuigen!

Vijf deelauto’s voor Schouwen-Duiveland

In mei kun je ze waarschijnlijk rond zien rijden, want vanaf dan zijn onze deelauto’s beschikbaar. Vijf Renault Zoë’s met als standplaatsen Bruinisse, Zierikzee en Brouwershaven. En natuurlijk: volledig elektrisch!

Lees meer in het nieuwsbericht

Schoolbussen Zonnemaire

We zijn heel trots dat we de schoolbussen voor Zonnemaire onder onze hoede hebben. Deze twee bussen behoren namelijk tot de eerste elektrische Mercedes Vito bussen in Nederland! En voor elektrisch rijden zetten we ons graag in.

Samenwerken aan e-mobiliteit

SD Op Weg is een platform dat zich inzet voor bereikbaarheid, leefbaarheid en sociale mobiliteit op Schouwen-Duiveland. Doel is om via diverse initiatieven een eilandelijk mobiliteitsnetwerk te creëren. En natuurlijk dragen wij daar vanuit ons geloof in duurzame mobiliteit graag ons steentje bij.

Meer over SD op Weg

Guido ging er dezelfde avond nog achteraan!

Frits Steenland
Lees het hele verhaal

Tot 1800 en op zaterdag

Op werkdagen kunt u bij ons uw auto brengen en ophalen tot 18.00 uur. Daarnaast zijn we ook op zaterdag geopend
tot 12.30 uur.

Import specialist

Wilt u een auto importeren? Wij helpen u zoeken en regelen alles. lees meer

E-specialist

Ook electrische auto's onderhouden wij voor u. lees meer

Maatwerk in auto's

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag zoeken! lees meer

Kenteken loket

Uw auto overschrijven? Bij Fioole Auto's regelt u het zo. lees meer

Autoverhuur

Tijdelijk een auto of bus nodig? Huur hem bij ons tegen een scherp tarief. lees meer