Stem op Fioole auto’s en maak kans op mooie prijzen!

Autobedrijf Bosch Car Service Fioole Auto’s doet mee aan de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. Nog tot en met 31 mei aanstaande kan je op ons stemmen. Daarmee maken wij kans op deze mooie titel en onder de stemmen wordt een reischeque ter waarde van maar liefst € 500,-, verloot door BOVAG. Naast de prijs van de Bovag verloten wij onder onze klanten die gestemd hebben een compleet verzorgde dag toeren in een oldtimer. Gestemd? Kom dan op 15 april tijdens onze open dag een lot ophalen en ding mee naar deze geweldig prijs!

Ben je tevreden over ons? Wij zouden je stem erg waarderen!

Hoe werkt het?
Ga naar autobedrijfvanhetjaar.nl en geef ons uw stem via de online stemmodule.

Stem op Fioole Auto’s!

Meer over de verkiezing
Op 1 april 2017 is het startschot voor de verkiezing Autobedrijf van het Jaar gelost. Consumenten en een vakjury beoordelen de komende maanden wie zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’ mag noemen. Deze verkiezing wordt voor de tiende keer gehouden en is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Weten of u gewonnen heeft?
Na 31 mei 2017 worden alle stemmen geteld en maakt BOVAG de tien finalisten van de verkiezing bekend. De winnaar van de reischeque wordt ook rond die tijd bekend gemaakt, hij/zij krijgt daarvan persoonlijk bericht.

Meer weten? Kijk op www.autobedrijfvanhetjaar.nl

Meer informatie over BOVAG? Kijk op www.bovag.nl