Esme Bech

Voordat Esme bij Fioole Auto’s terechtkwam, onderhield de vader van Esme haar auto altijd zelf. Toen hij ziek werd, moest ze op zoek naar een garage: “Ik hoorde dat Guido voor zichzelf begonnen was en ook dat hij goed was; een ‘prima garage’. Betrouwbaar bleken ze sowieso: ze lieten na elke reparatie of vervanging de versleten onderdelen zien. Dat vond ik wel interessant door mijn vader natuurlijk, maar het geeft ook een stuk vertrouwen. Je weet wat ze gedaan hebben, waarom dat is gebeurd en dat het goed is gedaan.”

Afgelopen voorjaar heeft ze ook een andere auto gekocht bij Fioole Auto’s. Niet via de aankoopservice, hoewel ze daar wel over heeft nagedacht: “Dat is misschien iets duurder maar je loopt niet het risico een onbetrouwbare auto te kopen.” Toevallig had Guido via inruil zelf een occasion staan, die alles had wat ze wilde. “Een mooie Volkswagen, een stuk nieuwer en veiliger: ook belangrijk omdat er een kleine op komst is. Ik rij nu een veilige auto, en als ik zorg dat ik op tijd de beurten laat doen, kan ik verder op Fioole Auto’s vertrouwen.”

"Betrouwbaarheid staat voor mij voorop. En op Fioole kan ik vertrouwen."

Doen wat ze moeten doen, en dat goed doen. Esme Bech is helder over wat ze van haar garage verwacht. “Betrouwbaarheid staat voor mij voorop. Ik moet voor mijn werk elke dag op mijn auto kunnen vertrouwen.” Ze is nu een jaar of zeven klant bij Fioole Auto’s. “Sinds ik mijn auto hier in onderhoud heb, heb ik nog nooit stilgestaan. Dat doen ze dus goed! Bovendien zijn ze altijd vriendelijk en welwillend. Zelfs als ik door mijn werk te laat binnenstap: Guido heeft zo’n passie voor zijn vak dat hij er eigenlijk altijd nog is.”