Kies voor frisse lucht

Voorkom problemen door vervuilde lucht: vervang uw interieurfilter Het interieurfilter, ook wel het pollenfilter genoemd, zit in iedere auto. Het filter zuivert de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem in het interieur wordt gevoerd. De microvezels filteren het vuil, roetdeeltjes, vet, stof en pollen uit de lucht voordat het uw auto binnenstroomt. Dankzij het interieurfilter heeft u altijd schone lucht in uw auto.

Maar, net als bij andere soorten filters raakt ook het interieurfilter na verloop van tijd verzadigd. Meestal na één jaar of 15.000 gereden kilometers. Dan is het de hoogste tijd om hem te vervangen voor een nieuw exemplaar van Bosch!

Waarom het interieurfilter vervangen?

Als u te lang doorrijdt met een vies en verzadigd interieurfilter krijgt u last van nare geurtjes in de auto. Maar zo raken ook de ramen eerder beslagen en worden ze vettig, waardoor u minder goed zicht heeft. Maar, een verzadigd interieurfilter kan ook nog ergere gevolgen hebben…

Hooikoorts en allergieën: voorkom negatieve reactie

Wist u dat er elk uur zo’n 300 kubieke meter buitenlucht door het interieurfilter naar binnen stroomt? U kunt zich voorstellen dat een interieurfilter op den duur zijn werk niet meer zo goed kan doen. Gelet op de vele atmosferische deeltjes die in uw auto terecht kunnen komen zijn vooral mensen die lijden aan hooikoorts, of gerelateerde allergieën, zeer gebaat bij een schoon interieurfilter. Een goed werkend interieurfilter verkleind de kans op een allergische reactie in de auto aanzienlijk!

De beschermende eigenschappen van een Bosch interieurfilter op een rijtje:

  • bescherming tegen vuil, pollen, stof, vet en schadelijke stoffen
  • bescherming tegen schadelijke en slecht geurende gassen
  • bescherming tegen allergische reacties van u of uw inzittenden
  • bescherming van de airconditioning/ventilatiemotor

 

Tevreden of uw geld terug

Laat vanaf april tot eind juni 2018 ons nieuwe FILTER+ interieurfilter in uw auto monteren. Bewaar uw aankoopbewijs met duidelijke omschrijving goed, want als u na de montage van het filter niet overtuigd bent van zijn eigenschappen, dan kunt u uw geld terugkrijgen.

Laat hier uw gegevens achter en upload uw factuur, deze dient als bewijs van de uitgevoerde werkzaamheden. Wij storten vervolgens het volledige aankoopbedrag van het interieurfilter terug op uw rekening*. Bijkomend vragen wij naar de reden van uw ontevredenheid en kunt u tot één maand na uw aanvraag het verzoek krijgen om het filter bij ons te laten controleren.

Weet u niet zeker of het interieurfilter vervangen moet worden of wilt u een afspraak maken voor het vervangen van uw huidige interieurfilter? Neem dan contact met ons óf plan direct uw afspraak!