Met vier wielen op de grond
Met vier wielen op de grond

Onderhoud

Met vier wielen op de grond staan. Dat betekent voor ons in de eerste plaats weten waar je het over hebt – ook als het gaat om het onderhoud aan de nieuwste auto’s. Wij vinden dat je dat mag verwachten van je garagebedrijf, maar met de komst van elektrisch rijden en steeds complexere elektronica in de autotechniek is dat niet meer vanzelfsprekend. Als Bosch Car Servicekunnen we reparaties en onderhoud uitvoeren aan alle types van alle merken en als specialist in een e-auto’s hebben we ook de ervaring op dat terrein in huis.

Benzine of diesel, elektrisch of hybride: wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan alle merken personenwagens en bedrijfswagens. Daarnaast hebben we een speciale brug voor verlengde en verzwaarde voertuigen zoals campers. In onze volledig en modern uitgeruste werkplaats werken wij met de nieuwste Bosch diagnose- en uitleesapparatuur. Om hiermee te kunnen werken en bij te blijven in de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek volgt het hele team regelmatig technische trainingen volgen.

Wij verzorgen onder meer:

  • storingsdiagnose
  • airco service
  • uitlijnen
  • bandenservice
  • onderdelenverkoop
  • APK

Onderhoud leaseauto’s

Sinds onze aansluiting bij het Bosch Car Service netwerk, hebben we ook de mogelijkheid om je lease auto te onderhouden en te repareren. We voldoen aan alle eisen en werken die worden gehanteerd bij vrijwel alle leasemaatschappijen. Als je wilt kunnen we je de auto aan huis ophalen en thuisbrengen, waarbij we je auto omwisselen voor vervangend vervoer. Dankzij onze ruime openingstijden kun je je auto ‘s avonds tot 18:00 halen en brengen.

Tot 1800 en op zaterdag

Op werkdagen kunt u bij ons uw auto brengen en ophalen tot 18.00 uur. Daarnaast zijn we ook op zaterdag geopend
tot 12.30 uur.

Import specialist

Wilt u een auto importeren? Wij helpen u zoeken en regelen alles. lees meer

E-specialist

Ook electrische auto's onderhouden wij voor u. lees meer

Maatwerk in auto's

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag zoeken! lees meer

Kenteken loket

Uw auto overschrijven? Bij Fioole Auto's regelt u het zo. lees meer

Autoverhuur

Tijdelijk een auto of bus nodig? Huur hem bij ons tegen een scherp tarief. lees meer